Κατηγορίες

Newsletter

Ποιοί Είμαστε

Το pharmamarket είναι η ηλεκτρονική επέκταση των Φαρμακείων Γρηγορίου Αρχοντάκη και Σια Ο.Ε τα οποία λειτουργούν στο κέντρο των Χανίων, στην Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου ( Δημοτικής Αγοράς ) και στην οδό Σκαλίδη 44.

Ο υπεύθυνος Φαρμακοποιός Αρχοντάκης Γρηγόρης είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με μεγάλη εμπειρία και γνώση στον χώρο .

Τα Φαρμακεία μας είναι γνωστά για την πληρότητα τους , τον επαγγελματισμό τους και τις καλές τιμές που προσφέρουν στους πελάτες τους στα είδη που δεν είναι διατιμημένα . Έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο των καλλυντικών , των συμπληρωμάτων διατροφής, των εναλλακτικών θεραπειών και σε όλα τα είδη που θεωρούνται προϊόντα φαρμακείου .

Οι παροχές που προσφέρονται στους φυσικούς μας χώρους είναι φυσικό να διαφοροποιούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Σε κάθε περίπτωση είναι εξίσου ανταγωνιστικές, γι' αυτό μην διστάσετε να μας επισκευθείτε.

Για θέματα που αφορούν τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2821003088 ή στο pharmamarket.gr@gmail.com

Για θέματα που αφορούν πωλήσεις και προσφορές στα φυσικά μας σημεία, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2821043011 ή στο farmakio99@gmail.com

Ωράριο Φαρμακείων

Δευτέρα έως Παρασκευή  08:00 - 21:00

Σάββατο 08:00-20:00

Κυριακή κλειστά!

 

Σύμφωνα με την εθνική μας νομοθεσία απαγορεύονται οι πωλήσεις φαρμάκων από το διαδίκτυο, καθώς και η παραλαβή και εκτέλεση συνταγών από απόσταση .

Latest Tweets

Στοιχεία επικοινωνίας

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου ( Δημοτικής Αγοράς ) - Χανιά Κρήτης

+30 28210 03088

+30 28210 28681