Κατηγορίες

Newsletter

Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα  που θα παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού φαρμακείου του pharmamarket,  αποστέλλονται σε μία έως δύο εργάσιμες  ημέρες  σε όλη την Ελλάδα, με  την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών/ταχυμεταφορών.

Αποστολές Εσωτερικού

Αξία Παραγγελίας Έως 2 Κιλά Κάθε Επιπλέον Κιλό Κόστος Αντικαταβολής
Έως 48,99€ 2,50€ 0,90€ / kg 2,00€
49,00€-78,99€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
2,00€
 Άνω των 79,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
ΔΩΡΕΑΝ

Για τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρχει έξτρα χρέωση στα έξοδα μεταφοράς της τάξεως των 2,50€ έως 2 κιλά +0.50€ για κάθε έξτρα κιλό.

Οι πελάτες του pharmamarket που διαμένουν στα Χανιά μπορούν να παραλάβουν τις παραγγελίες τους από τo κατάστημα μας, Φαρμακείο Αρχοντάκη Γρηγόρη, απέναντι απο την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής Παραλαβή από το Κατάστημα

Η παραλαβή θα γίνεται από 15:00 έως 18:00, Δευτέρα έως Σάββατο.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας αποτελεί το να έχετε ήδη προβεί στην εξόφλησή της.


Αποστολές Εξωτερικού

Για αποστολές εκτός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται από 6,00€ έως 55,00€ για δέμα βάρους 2kg, ανάλογα με την χώρα της Ε.Ε. και τον τρόπο αποστολής.
(Σε περίπτωση παραγγελίας άνω των 2kg, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε το ακριβές κόστος μεταφορικών)

Όλες οι παραπάνω τιμές  εμπεριέχουν ΦΠΑ

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το περιεχόμενο της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στην εξέλιξη παραγγελίας. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Latest Tweets

Στοιχεία επικοινωνίας

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου ( Δημοτικής Αγοράς ) - Χανιά Κρήτης

+30 28210 03088

+30 28210 28681