Το Novalac AR Digest μειώνει τον αριθμό των σοβαρών αναγωγών και προωθεί τη γαστρικής κένωση.
Ο πηκτικός παράγοντας είναι χαρούπι και ειδικά επεξεργασμένο άμυλο πατάτας (100% αμυλοπηκτίνη).
Τα MCT's αποτελούν το 14% του συνόλου των λιπαρών οξέων.
• Αποτελεί την Ιδανική Λύση για τις Σοβαρές Αναγωγές
Οδηγίες προετοιμασίας
- Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε ένα μπιμπερό. Κάθε μπιμπερό πρέπει να είναι προετοιμάζεται χωριστά. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα μέτρησης που περιλαμβάνεται. Η φόρμουλα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε μία ώρα από την παρασκευή της.
- Πλένετε το μπιμπερό, το καπάκι, τη θηλή και οποιοδήποτε εργαλείο θα χρησιμοποιήθει και τα αποστειρώνετε σε βραστό νερό.
- Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό για 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει στους 40 ° C ή θερμαίνετε καθαρό φρέσκο μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα στους 40 ° C.
- Χύνετε την απαιτούμενη ποσότητα του νερού (βλ. οδηγό σίτισης) εντός της φιάλης.
- Μετράτε τη σωστή ποσότητα της φόρμουλας (βλ. οδηγό σίτισης) μέσα στο μπουκάλι χρησιμοποιόντας την παρεχόμενη μεζούρα. Πάντα να χρησιμοποιείτε μία κοφτή μεζούρα ανά 30 ml νερού.
- Ασφαλίζετε το καπάκι του μπουκαλιού και ανακινείτε καλά μέχρι η σκόνη να διαλυθεί τελείως.
- Την αφήνετε να κρυώσει σε χλιαρή θερμοκρασία (37 ° C). Ελέγχετε τη θερμοκρασία στον καρπό σας πριν από τη διατροφή. Όση φόρμουλα περισέψει μετά το τάισμα θα πρέπει να πετιέται αμέσως.
Οδηγίες αποθήκευσης
- Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται.
- Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.
- Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα.
- Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κάτω μέρος του κουτιού.
- Μην προετοιμάζετε το μπιμπερό εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.