Η αμυγδαλιά φύεται στις άγονες πετρώδεις εκτάσεις της νότιας Ευρώπης. Τα εργαστήρια KLORANE χρησιμοποίησαν το γαλάκτωμα γλυκού αμυγδάλου για να χαρίσουν όγκο στα μαλλιά. Το γλυκό αμύγδαλο, σε αντίθεση με το πικρό, είναι πλούσιο σε έλαια, πρωτείνες, γλυκίδια αλλά και σε αμινοξέα. Πλούσιο σε πρωτείνες και αμινοξέα που ενισχύουν το στέλεχος της τρίχας και διατηρούν την ακεραιότητά της σε συνδυασμό με λιποπεπτίδια που προστατεύουν προσφέροντας έτσι επιπλέον όγκο, το γαλάκτωμα αμυγδάλου της KLORANE δίνει στα μαλλιά απαλότητα, όγκο και λάμψη.Επίσης εξουδετερώνει το στατικό ηλεκτρισμό, συχνό φαινόμενο στα αδύναμα μαλλιά.
http://www.klorane.com/gr-el/mallia